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my first cake

Yes, sometimes a first cake needs 33 years and a quarter of a world trip to be done. But my banana cake was, although there wasn’t enough butter and the egg white refused to be like it should, pretty ok.

Well, the bananas bring along another story. This morning, after we shied around the 10 bananas we had around, because one always needs to ration things aboard, especially fruit, Jean popped up around 12 kilos of bananas. Where for all good saints have you hidden those? Well, under my bed. But they’re due.
Ok, so we have to destroy 12 kilos of bananas without getting really sick of ’em before.
This means in fact; banana shake for breakfast, rice with fried bananas for lunch, crepes with bananas and nutella for…well, an in between lunch and my banana cake for pudding.
Yes, we are close to being really sick’n tired of bananas and everything yellow. I even avoid my yellow hoodie (no offense, Pippa 🙂
and by the whale; yes. One. Big. Close. Not in the mating mood. So long and thanks for all the fish.


Ja, manchmal braucht es dafür 33 Jahre und eine Viertel Weltreise. Aber mein Bananenkuchen ist trotz zu wenig vorhandenem Butter und dem Eiweiss, welches bockte, ziemlich gut herausgekommen.
Wir haben ja ein paar Bananen rumliegen, welche langsam reifen. Als aber Jean heute Morgen aus unter seinem Schlaflager zirka 12 Kilo Bananen auf den Tisch beförderte und ansagte: “Wir müssen die essen, bevor sie schlecht werden”, war der Bananengroove los. Bananensaft zum Frühstück. Gebratenen Bananen mit Reis zum Mittagstisch und besagter Kuchen zum Dessert heute Abend.
Und “Ja, wir haben beinahe schon die Schnauze voll von Bananen.” Ich meide sogar meinen gelben Hoodie ein wenig…
Und ganz nebenbei. wir haben heute einen Wal an unserem Boot vorbeischwimmen sehen. Distanz? 10 Meter.

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